Huurteams inschakelen

Als u een verzoek doet bij Huurteams dat niet per brief/e-mail of telefoongesprek afgehandeld kan worden dan komt Huurteams bij u langs. Dan bespreken we meteen de problemen of doen we een meting. Vervolgens bespreken we met u of we namens u contact op mogen nemen met uw verhuurder. Mocht dit niet werken dan hebben we een procedure bij de Huurcommissie als stok achter de deur. Wij vragen geen vergoeding voor onze diensten. Het invullen van dit formulier is nodig voor het in behandeling nemen van uw zaak. Meer informatie over onze werkwijze kan worden gevonden op onze frequently asked questionspagina.

N.B. indien uw huisgenoten gebruik willen maken van de dienstverlening van Huurteams Nijmegen, dienen zij het webformulier persoonlijk in te vullen.

Aanmelden zaak

    Persoonsgegevens

  • Gegevens woonruimte & zaak

  • SEPA-machtiging

  • Huurteams Nijmegen verleent haar dienstverlening in beginsel gratis. Huurteams schiet de leges van te starten zaken bij de Huurcommissie voor. De leges dienen aan Huurteams te worden vergoed, indien u de zaak wil laten intrekken of wanneer u door de Huurcommissie wordt veroordeeld tot het betalen van de leges. Deze SEPA-machtiging zal pas worden gebruikt wanneer Huurteams aanspraak heeft op een vergoeding van de voorgeschoten leges.
  • Serviceovereenkomst

 

Verificatie

Indien het formulier succesvol is ingediend ontvangt u een ontvangstbevestiging in uw mailbox. Let op: het kan zijn dat onze berichten in uw spamfilter terecht komen. Hoort u niets van ons, controleer dan uw spamfilter.